Proefweekend kamperen bij naturistencamping "De Ossendijk" met gratis overnachting.

In het weekend van 30 juni t/m 2 juli 2017 biedt naturistencamping "De Ossendijk" u de mogelijkheid om een keertje vrijblijvend kennis te maken met naturistisch kamperen. Het is natuurlijk  ook een mogelijkheid voor de mensen, die al bekend zijn met het naturistisch kamperen, om onze  camping te leren kennen.
Aankomst is op vrijdagmiddag of zaterdagmorgen.
Op zaterdag is er de mogelijkheid deel te nemen aan verschillende activiteiten zoals o.a. jeu de boules, een Yoga class en darten. Verder is het ook mogelijk een wandeling of fietstocht door de bosrijke omgeving te maken. Voor wandel- en fietsroutes wordt gezorgd. Ook de fanatieke mountainbikers komen aan hun trekken. Er loopt namelijk een prachtige mountainbike route van 38 kilometer lengte vlak langs de camping.
Op fietsafstand vindt u in Overloon het ZooParc Overloon en het Oorlogsmuseum en in Venray het museum ´t Borggraafpaviljoen.

s' Avonds houden we een tombola, waar men leuke prijzen kan winnen.
Op zondagmorgen kunt u deelnemen aan ons maandelijkse koffie-uurtje.
Mocht u liever rustig bij uw tent vertoeven, dat kan natuurlijk ook. Bevalt het goed bij ons en wilt u graag langer dan één nacht kamperen, dat kan altijd.
Mochten wij uw nieuwsgierigheid gewekt hebben, bekijk eens op You Tube het filmpje over onze camping. U vindt het met zoekopdracht: de Ossendijk, of bekijk onze website: www.vrij-uit.eu


Heeft u interesse in ons proefkampeerweekend neem dan contact op met ons secretariaat:

Pacellilaan 13
5935 AP Steyl
info@vrij-uit.eu
Tel. 077-3734388 / 06-12768194