Hieronder de voornaamste punten van ons terrein reglement, het volledige terrein reglement ligt in een map in Vrij - Inn.

 1. Het rijden met de auto op ons terrein, niet harder dan stapvoets.
 2. Kamperen is toegestaan op de plaatsen die door de "beheerder" worden aangegeven.
 3. Tussen 23.00 uur en 8.00 uur dient de rust op het terrein in acht worden genomen.
 4. Huisdieren worden mits aangelijnd, toegelaten; uitlaten buiten de poort. Ook in het bos de huisdieren aan de lijn houden. Zorg binnen de poort voor een schepje of een (plastic) zakje o.i.d. waarmee u "ongelukjes" opruimt.
 5. Fotograferen / Filmen van personen buiten het eigen familieverband is NIET toegestaan, tenzij hiervoor toestemming is gevraagd en verkregen.
 6. Het geluid van radio's etc. mag niet hoorbaar zijn buiten de eigen caravan, tent etc.
 7. Het gebruik van het verenigingsgebouw is toegestaan. Op koude dagen mag de kachel gestookt worden.
 8. In het verenigingsgebouw moet je jezelf bedienen. Genuttigde dranken noteren op het registratieformulier.
 9. Het gebruik van gasfornuis en koelkast is mogelijk, houdt bij het koken rekening met de andere aanwezigen (na gebruik alles netjes en schoon achterlaten, kranen allemaal op de nulstand zetten.
 10. Telefoon is aanwezig, zie voor gebruik de gebruiksaanwijzing bij de telefoon. De gebelde tijd in minuten noteren in het gastenboek (afronden naar bovenop hele minuten). Bij de telefoon hangt een lijst van diverse belangrijke nummers zoals artsen, tandartsen, ziekenhuis, politie.
 11. Als u het terrein verlaat en er is verder niemand aanwezig sluit dan alles af. Vrij - Inn, 't Huuske en eventueel 't Honk. Sluit de gaskraan en de waterkranen.
 12. Voor de afvoer van het afval moet u zelf zorgen?
 13. De Wc's en wasbakken zijn aangesloten op een septictank daarom mogen chemische toiletten op dit terrein niet gebruikt worden. We hebben GEEN stortplaats voor chemische toiletten.
 14. Maandverband mag niet door het toilet weggespoeld worden (verstopping van toiletten). Doe deze in de daarvoor bestemde zakjes (in de toiletten) en daarna in de vuilnisbak bij   Vrij - Inn.
 15. Laat na gebruik van de voorzieningen (toiletten, douches, gasfornuis,honk etc.) alles weer netjes en schoon achter. Helpen bij schoonmaken is gewenst.
 16. De kinderen mogen overal spelen, behalve in de barbecue kuil. Wel verwachten wij van onze gasten respect voor de natuur. Ouders zijn en blijven aansprakelijk voor het gedrag van hun kinderen op ons terrein.
 17. Deelname aan sport- spelevenementen en het gebruik maken van de faciliteiten is voor eigen rekening en risico.
 18. Roken alleen toegestaan bij eigen kampeermiddel of bij maar niet in Vrij - Inn (vanwege gevaar voor bosbrand).
 19. Barbecuen met een gasbarbecue is toegestaan als de benodigde veiligheidsmaatregelen genomen zijn (schop, emmer water etc.).
 20. Douches zijn gratis. Laat echter uit milieu overwegingen de waterkraan (warm-, koud-) niet onnodig lang openstaan.
 21. De EHBO kist staat op de bovenste plank links in de kast van 't Huuske.
 22. Bij aankomst inschrijven in het gastenboek en het registratieformulier invullen, volgens de aanwijzing van de "beheerder".
 23. Bij vertrek als niemand aanwezig is, het totaal bedrag van kampeergeld, consumpties, toeristenbelasting etc. invullen op het registratieformulier.(graag goed leesbaar). Wij innen dan dit bedrag op een later tijdstip. In het gastenboek uitschrijven. Sleutels op de aangegeven plaats achterlaten. Daarna poort sluiten.
Praktisch - terreinregels